Siser P.S. Flex Film

Siser P.S. Flex Film

Deze dunne soepele en rekbare folie van SISER wordt gebruikt om als decoratie aan te brengen op textiel. Omdat deze zo dun is, is bijna niet zichtbaar dat het om een extra laag gaat. Daardoor is het mogelijk om te stapelen en in meerdere kleuren te ontwerpen. Alle flexfolies kunnen op elkaar gestapeld worden (met uitzondering van de Effect en Reflective).

De Siser P.S. Flex Film is een PVC-vrije strijkfolie voor t-shirts en andere kledingstukken van katoen, polyester en hun mengsels. De 95μ PU flex-film heeft een klevende polyester drager met een hogere kleefkracht waardoor pellen gemakkelijk wordt, vooral bij gebruik van kleine details.

Toepassingen met meerdere lagen zijn geen probleem dankzij de speciale hot-melt lijmlaag die ook wassen tot 80 ° C mogelijk maakt. Dit maakt toepassen op bijvoorbeeld werkkleding of kinderkleding goed mogelijk. Gecertificeerde OEKO-TEX® Standaard 100 Klasse I.

Bij alle Siser-producten (inclusief de Siser P.S. Film) worden de productietoleranties tot een minimum beperkt, waardoor de verschillen in de verwerkingseigenschappen van rol tot rol kleiner worden.

De Siser P.S. Flex Film heeft een hoge kleefkracht op het textiel. Het gebruik van Siser-producten zorgt ervoor dat uw opdruk gemiddeld langer op het textiel blijven zitten dan andere flexfilms. Zoals bij alle films is het belangrijk om het textiel ongeveer 3 seconden voor te persen voordat u de flexfilm of de flockfilm erop plaatst en drukt. Hierbij wordt het gebruik van een HittepersHittepers geadviseerd.

SISER P.S. Flexfilm is verkrijgbaar in 56 kleuren (waarvan 8 fluor en zilver, goud en rosé goud)

Flexfolies kunnen het best gebruikt worden op 100% katoen, 100% polyester of een mengeling van deze materialen.P.S. Flex film Cream

Dunne soepele opstrijkbare folie voor op textiel van het merk SISER.Verkrijgbaar in verschillende fo..

Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1